Handle valuta i sosiale investeringsnettverk

Noen nettmeglere har gode muligheter for den som ønsker å handle derivater i valuta, CFD-er, aksjer og råvarer, valuta og annet. Gjør som mange andre tradere og bruk litt tid noen ganger hvert år på å finne den nettmegler som passer best til ditt behov.

Valutahandel

Bruk nettmeglere som tilbyr sosial trading til å se, følge og kopiere andre tradere i sanntid. Med millioner av brukere kan du fritt plukke ut de beste og mest profitable traderne, og automatisk kopiere deres handlinger.

19. mai 2024 av Sosial Trading i Norge / Sosial trading i Norge

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Sosial trading er mye mer enn kun enkel kommunikasjon mellom tradere. Det gir deg muligheten til å virkelig utnytte andre traders ekspertise på en helt ny måte som tidligere ikke har vært mulig.

Den største handelsplattformen innen sosial trading knytter deg opp mot millioner av andre tradere, og gir deg muligheten til å høste av den kollektive kunnskapen i nettverket. Prøv sosial trading her.

Sosial trading og valutahandel

De største plattformene for sosial trading gir mulighet til å kopiere andre tradere. Det er funksjonalitet som har vist seg å være av stor betydning for mange tradere, også blant de som driver med handel i "vanlig" valuta (fiat).

Kommunikasjon og muligheten til å dele informasjon er nøkkelen til suksess for mange sosiale tradere. Du kan tenke på disse handelsplattformene som en gigantisk samling av tradere.

Via trading-feeden får du konstant verdifull informasjon som hjelper deg å ta gode investeringsbeslutninger. Her kan du se på handler som er åpne for alle brukere, eller du kan filtrere resultatene etter dine personlige preferanser.

Få samme avkastning som de beste traderne

Alle populære sosiale tradingnettverk vi kjenner til har en oversikt over de tradere som har oppnådd høyest avkastning den siste tiden, enhver av disse traderne kan du fritt kopiere automatisk og oppnå samme avkastning som disse. Selvføligelig er det slik at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidige resultater.

Sosialt investeringsnettverk og handelsapplikasjoner

På samme måte som i vanlige sosiale nettverk på internett kan man også i sosiale tradingnettverk kommunisere med andre brukere via kommentarer. Tradere kan gi "likes" og utveksle meninger og synspunkter med hverandre. Utbytte av slike aktiviteter blant tradere har ikke bare underholdningsverdi, det kan også vise seg å være et nyttig verktøy når man skal analysere markedet.

Sosial trading er nyttig fordi mange brukere kan utveksle informasjon og analyser seg imellom, man får innblikk i alle slags tradingstrategier og hvilke resultater disse gir, og dessuten kommer disse tjenestene med funksjonalitet som er nyttig for tradere.

Sosial trading er mye mer enn kun enkel kommunikasjon mellom tradere. Det gir deg muligheten til å virkelig utnytte andre traders ekspertise på en helt ny måte som tidligere ikke har vært mulig.

Kopiere andres porteføljer

Med nettmeglere som tilbyr sosial trading kan tradere automatisk kopiere posisjonene til andre tradere på plattformen, og om du vil kan du bygge et slags portefølje som baserer seg på andre traderes porteføljer.

Andre tradere kan kopieres ved å bruke de innskutte penger som du har på din kundekonto. På den måten kan man la andre trade for deg. Du kan når som helst avslutte å kopiere en trader eller ta over en handel selv, og du kan kontrollere din tradingkonto akkurat slik du vil.

Husk at all handel med derivater innebærer risiko. Forstå risikoen og invester kun penger du kan tape. Tidligere avkastning er ingen garanti for fremtidige resultat. All trading innebærer risiko. Sats kun kapital du tåler å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Dette innholdet er kun ment til opplæring, og er ikke å regne som investeringsråd. Valuta kan svinge betydelig i verdi og passer derfor ikkefor alle investorer.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Gratis demo av sosial trading! Prøv sosial trading

Prøv sosial trading

Prøv sosial trading gratis

Prøv sosial trading med den populære handelstjenesten eToro. De har en fantastisk gratis demo hvor du kan teste aksjehandel, handel med CFD/derivater og øve deg på trading uten å risikere egne penger.

Slik kan du se hva naboen kjøper

Se hva andre tradere handler til enhver tid

Hvilke aksjer og andre verdipapirer kjøper vennene dine, eller naboen? Med sosial trading kan man følge med på hva naboen og venner handler? Dette er stort, selv om det fortsatt kun tilbys handel i aksjer, valuta, råvarer og tilsvarende.