Se hva andre tradere handler til enhver tid

Hvilke aksjer og andre verdipapirer kjøper vennene dine, eller naboen? Med sosial trading kan man følge med på hva naboen og venner handler? Dette er stort, selv om det fortsatt kun tilbys handel i aksjer, valuta, råvarer og tilsvarende.

Slik kan du se hva naboen kjøper

I sosial trading har du muligheten til å se, følge og automatisk kopiere andre tradere. Med millioner kan du via den største plattformen garantert finne andre vellykkede tradere.

19. mai 2024 av Sosial Trading i Norge / Sosial trading i Norge

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Sosial trading gir deg muligheten til å kopiere de beste traderne i investeringsnettverket.

De største sosiale handelsplattformene har millioner av tradere, og dette medfører store fordeler for den som ønsker å få innsikt i hvordan de ledende traderne handler.

Alle handlingene til en annen trader kan kopieres, på en rask og enkel måte. Dersom du ønsker å avbryte en handel eller ta over porteføljet til en annen trader, kan du gjøre dette på ethvert tidspunkt.

Sosiale tradingplattformer gir en unik mulighet til å ta del i de finansielle markedene og samtidig få et unikt perspektiv på hva andre tradere tenker om det meste som rører seg i markedet.

Slik fungerer sosial trading

For å begynne med sosial trading er det eneste du trenger å gjøre å opprette en konto hos en spesialisert nettmegler, altså en platform som tilrettelegger for sosial trading.

Å opprette en slik konto er gratis, men du må selvsagt sette inn penger om du ønsker å handle selv.

Alternativet er å opprette en øvelseskonto, noe som ikke koster penger.

Når du har opprettet en konto kan du søke etter de traderne som har oppnådd den beste avkastningen innenfor en periode som du definerer selv.

Du velger selv om du ønsker å fortsette med deres gratis demo-modus, eller om du vil sette inn egne penger og handle i markedet.

Når du ser en trader som du liker, så kan du enkelt og greit velge hvor stor andel av dine egne penger som skal brukes på denne traderen. Så er du i gang. Dersom din utvalgte trader du kopierer lykkes, så vil det også gjenspeiles i din portefølje. Selvsagt gjelder det også andre veien, og dersom den du kopierer taper, så vil du også tape prosentvis tilsvarende i din portefølje. Derfor er det av stor betydning å følge og kopiere de mest vellykkede traderne og som samsvarer med din risikovilje.

Hvilke alternativer finnes om du vil kopiere vellykkede tradere på internett?

De fleste nettmeglere tilbyr dessverre ikke muligheter innen sosial trading. Derfor har man i virkeligheten ennå ikke så mange muligheter, og i virkeligheten er det kun en aktør som dominerer dette markedet, uten andre fullgode alternativer.

Gratis demo av sosial trading

Du kan selvsagt prøve sosial trading uten å risikere egne penger, dersom du åpner en øvelseskonto.

Det er gratis å åpne en demokonto, og du kan benytte demoen så lenge du ønsker. Du får en viss sum penger (demopenger) som du kan bruke til å handle med. Dette er nyttig dersom du søker å bygge opp egen erfaring, og er også en utmerket måte å bli bedre kjent med hvordan sosiale investeringsnettverk fungerer.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Gratis demo av sosial trading! Prøv sosial trading

Prøv sosial trading

Prøv sosial trading gratis

Prøv sosial trading med den populære handelstjenesten eToro. De har en fantastisk gratis demo hvor du kan teste aksjehandel, handel med CFD/derivater og øve deg på trading uten å risikere egne penger.

Valutahandel

Handle valuta i sosiale investeringsnettverk

Noen nettmeglere har gode muligheter for den som ønsker å handle derivater i valuta, CFD-er, aksjer og råvarer, valuta og annet. Gjør som mange andre tradere og bruk litt tid noen ganger hvert år på å finne den nettmegler som passer best til ditt behov.